Välkomna till vår rosdag 10:e juli! 

Missa inte ett exklusivt tillfälle med rosföreläsning och försäljning av utvalda rosor 

Med glädje kan vi nu berätta att vi även i år gästas av Krister Cedergren och under rosdagen kommer vi att få ta del av hans gedigna kunskap i ämnet. Föreläsningen bjuder på presentation av olika rosor, hur de bäst planteras och vårdas. Eftertraktat brukar också den generösa frågestunden vara.

Med honom kommer även 200 rosor av olika slag, som i första hand kommer att finnas till försäljning för dem som bokar in sig på rosföreläsning.

Krister Cedergren har under många år drivit Cedergren & Co i Råå, en anrik plantskola för rosor och klematis. Den upphörde nyligen, men har drivits med framgång under flera generationer. Det finns en stor samlad kunskap bland dem som arbetat i plantskolan och vi ser verkligen fram emot att få ta del av den.

Så här kommer dagen att ordnas:

Två föreläsningar kommer att hållas, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, kl. 11.00 resp. 14.00. Vi är tacksamma för föranmälan. Vi håller till utomhus på stora öppna ytor.

Anmälan görs via sms till 073-4142152 eller mejl till green_copy@live.se  Ange vilken föreläsning du helst vill gå på, kl. 11 eller 14. Pris 100kr/pers, betalas på plats.
Vi har utekassa, tar kort och Swish. 

Vi har de jordprodukter du behöver i sommar

Skäm bort din trädgård med något gott!

Vi har täckbark, barkmull, kogödsel, rhododendron-, ros- & perennjord samt den yrkesplantjord som vi själva använder i vår växtodling.  

Växtpresentationer

Om du också följer oss på Facebook så kan du ta del av våra växtpresentationer. Varje söndag presenterar vi en perenn ur sortimentet, personligen av oss som arbetar i handelsträdgården. Välkomna dit! 

På Facebook heter vi @RoyThellmansHandelstradgard

 

Odla egna kryddor!

Att hämta färska kryddor från trädgård eller kruka är guld värt.

Vi har nu färdiga plantor av bl.a. rosmarin, gräslök, marockansk mynta, olika sorter av timjan, salvia, fransk dragon, basilika och ramslök.

Öppet 10-16 i helger och 10-18 på vardagar

Välkomna!