Smaka på Tjust 18-19 september

Smaka på Tjust närmar sig!
 
En årlig, lokal kultur- och skördefest som vi varmt och gärna deltar i. Under helgen 18-19:e september blommar Tjustbygden upp med många utställare som visar upp sina produkter.
Vår handelsträdgård utgör då en samlingsplats i Långrådna (nr. 6 på kartan), besök oss gärna! Här finner ni höstblommande perenner, ståtliga prydnadsgräs, ekologiska grönsaker, lokalt trähantverk, gedigna fågelholkar, får- och lammskinn, nyslungad högsommarhonung, rökt fisk och laxklämmor. Vi bjuder även på livemusik och fikahörna.
 
 
Hoppas vi ses, varmt välkomna!
 

Snabbinfo:
 
Datum: 18:e & 19:e september
Öppettider under Smaka på Tjust: 10-16.00
Punkt 6 på kartan, i Långrådna.
Läs mer på Smaka på Tjust's hemsida med karta över deltagare:

Vi har de jordprodukter du behöver

Skäm bort din trädgård med något gott!

Vi har täckbark, barkmull, kogödsel, rhododendron-, ros- & perennjord samt den yrkesplantjord som vi själva använder i vår växtodling.  

Växtpresentationer

Om du också följer oss på Facebook så kan du ta del av våra växtpresentationer. Varje söndag under säsongen presenterar vi en perenn ur sortimentet, personligen av oss som arbetar i handelsträdgården. Välkomna dit! 

På Facebook heter vi @RoyThellmansHandelstradgard

 

Odla egna kryddor!

Att hämta färska kryddor från trädgård eller kruka är guld värt.

Under senvår och sommar har vi färdiga plantor av bl.a. rosmarin, gräslök, marockansk mynta, olika sorter av timjan, salvia, fransk dragon, basilika och ramslök.

Välkomna!